VIZUALIZACIJA OBJEKTA

Vizualizacija dveh objektov ter okolice za potrebe oglaševanja in priprava za končni pogled. Priprava fotorealističnih vizualizacij z različnimi pogledi.

VIZUALIZACIJA PARCELE

Vizualizacija parcele z dodatnimi elementi, za predstavitev možnosti gradnje. Priprava 3D hiše in okolice (škarpa, prostor za parkiranje, stopnice).

KNJIGA VODITELJSTVO …

Oblikovanje naslovnice in zadnje strani (platnic) knjige, avtorja Andreja Mlinška. Oblikovanje in postavitev grafičnih elementov, izbor tipografije in več.

VIZUALIZACIJA NAPUŠČA

Vizualizacija nadstreška pred obstoječim gospodarskim objektom glede na 2D načrte, ki jih je poslala stranka. Študija postavitve konstrukcije nadstreška.

VIZUALIZACIJA NM

Projekt zavzema študijo postavitve elementov v kopalnici in toaletem prostoru v modernem stilu, kombinacija sivo-bele barve.

RADIO VOJŠČICA

Oblikovanje logotipa za radio Vojščica, izbira tipografije in priprava podporne grafike, ki prikazuje radio z mikrofonom ter signalom.

RAVE SOCIETY

Oblikovanje logotipa Rave Society, izbira tipografije in grafike ter priprava za tisk na majice in puloverje. Rave Society je projekt, ki združuje raverje.

KNJIGA KODA ŽIVLJENJA

Postavitev, prelom in oblikovanje knjige z naslovom Koda življenja, avtorja Andreja Mlinška.
Spletna stran: Adriatikus group založba

VIZUALIZACIJA DOMA

Projekt obsega vizualizacijo notranjih prostorov stanovanjske hiše – kabinet, otroška soba, jedilnica, kuhinja, spalnica, dnevna soba in hodnik.

STARI KOZL

Oblikovanje logotipa za pivnico in gostilnico Stari kozl, preko različnih verzij logotipa do končne verzije. Izbira tipografije glede na tematiko.

OBDELAVA FOTOGRAFIJ

Obdelava različnih fotografij za objavo na spletni strani, izbris ozadja in dodajanje novega ozadja, dodajanje vijoličnega traku ter senčenje objektov.

VIZUALIZACIJA RADEČE

Projekt obsega vizualizacijo celotne hiše z okolico, študijo zunanjosti hiše z okolico glede na želje stranke, uporaba kot referenca za prenovo.

VIZUALIZACIJA SENICA

Projekt obsega vizualizacijo celotne hiše z okolico, študijo kombinacije fasade in lesenega dela zunanjosti. Spodnji del hiše prekrit z belo fasado, zgornji z lesom.

AR ŽIVALSKI VRT

Stopite skozi vrata v drugo dimenzijo in si oglejte povsem virtualni živalski vrt, z uporabo vaše mobilne naprave in s pomočjo obogatene resničnosti.

(digitalno) TIHOŽITJE

Izdelava 3D virtualnega tihožitja s pomočjo obogatene resničnosti, ki omogoča postavitev virtualnih elementov v realno okolje brez sledilnika.

ŽAJBLJEV POHOD

Grafično oblikovanje za vsakoletni Žajbljev pohod, Vojščica, ki ga organizira Športno kulturno turistično društvo Farjovca – logotip in druge grafične oblike.

FoS APLIKACIJA

Izdelava aplikacije za organizacijo Factory of Sound na osnovi obogatene resničnosti, z namenom obogatitve tiskanih vsebin ter promocije organizacije in dogodkov.

FACTORY OF SOUND

Izdelava in priprava celotne grafike za organizacijo FoS, organizacija dogodkov z elektronsko glasbo.
Spletna stran: Factory of Sound

ČOKOLADNICA CUKRČEK

Priprava končnega video posnetka za čokoladnico Curkček, za Prešernove kroglice in čokolado s soljo.
Spletna stran: Čokoladnica Curček

BRLOG

Izdelava logotipa za apartma Brlog, ki se nahaja na Gorenjskem. Izdelava logotipa v dveh barvnih različicah – črnobelega in barvnega.

SMART&DIGITAL LAB

Vizualizacija Smart and Digital Laba za Tehnološki park Ljubljana. Projekt je obsegal vizualizacijo prostora znotraj objekta Tehnološkega parka.

PULOVERJI

Oblikovanje in priprava grafike za ženske in moške puloverje, navadni ali s kapuco. Oblikovanje različnih motivov, samostojno ali glede na naročilo stranke.

DRAGON LINES

Priprava interaktivne vizitke za turistično agencijo Dragon Lines. Priprava 3D modelov, animacije, grafike in končne aplikacije za prikaz na mobilnih napravah.

NA SVOJI ZEMLJI

Snemanje Tematskega pohoda Na svoji zemlji in priprava promocijskega videa, priprava logotipa v angleškem jeziku ter oblikovanje pasice.

POHOD NA TRSTELJ

Grafično oblikovanje za tradicionalni jesenski pohod na Trstelj, Vojščica, ki ga organizira ŠKTD Farjovca in objava na portalu Travel-Slovenia.

HARDCORE SLOVENIJA

Hardcore Slovenija je edicija Hardcore dogodkov v Sloveniji, za katere smo pripravili različne grafične oblike, ki se uporabljajo v vseh oblikah promocije.

VIZUALIZACIJA HIŠE

Projekt obsega vizualizacijo hiše, balkona in dvorišča pred hišo skupaj z nadstreškom. Končna priprava brošure z legendo materialov.

ŠKARPNIKI

Manjši projekt, kjer smo pripravili 3D okolje za preprosto predstavitev postavitve škarpnikov na dvorišču z vsemi pripadajočimi elementi.

MIK OKNA

3D modeliranje različnih vrst oken oziroma steklenih vrat za podjetje MIK Okna v okviru projekta izdelava sanjske hiše za predstavitev na Celjskem sejmu.

MARIBORSKA PRALN’CA

Mariborska praln’ca je hardtechno dogodek v Mariboru. Za imenovan dogodek smo pripravili različne grafične oblike glede na tematiko dogodkov.

ŠOLSKE MAJICE 2010/19

Izdelava in potisk šolskih majic z motivom na sprednji in zadnji strani, ureditev podpisov in priprava za tisk. Priprava grafike za potisk.

YOGA HERO

Izdelava grafike za predstavitev različnih slojev materiala ter dodatne grafike. Pretvorba Yoga Hero logotipa iz slike v vektorsko obliko.

VIZUALIZACIJA OKOLICE

Projekt vizualizacije dvorišča okoli že obstoječe hiše in analiza nočne osvetlitve. 3D modeliranje, teksturiranje, postavitev elementov in 3D upodabljanje.

GUIDE2MUSIC

Sodelovanje na projektu izdelave aplikacije na osnovi obogatene resničnosti Guide2Music.
Spletna stran: guide2music

MySOLFEGGIO

Urejanje spletne strani MySolfeggio – prevod, angleška stran, urejanje fotografij in besedil.
Spletna stran: MySolfeggio

TRAKOM

Oblikovanje spletnih pasic in priprava v različnih formatih. Postavitev elementov, priprava besedil in urejanje ter priprava slik.

OBOGATITEV PLAKATA

Izdelava aplikacije na osnovi obogatene resničnosti, s čimer smo obogatili 2D vsebino – plakat. S pomočjo aplikacije smo plakatu dodali štiri animacije.

UNRESISTIBLE (dišava)

Izdelava 3D modelov – embalaža in flaška, animacija, render in priprava za Adobe Premiere.
Spletna stran: unresistible.com

PLAKAT KOLOIDI

Oblikovanje plakata za Mednarodno konferenco o koloidih v hotelu Union, september 2018. Postavitev elementov in določitev barvne podlage.

OTROŠKA SOBA

Priprava in 3D modeliranje elementov za otroško sobo, priprava različnih tekstur, osvetljevanje prostora, priprava animacije in končno 3D upodabljanje.

TRAVEL-SLOVENIA

Izdelava celostne grafične podobe in spletne strani, skrb za celotno znamko, dodajanje vsebine, oglaševanje.
Spletna stran: travel-slovenia.si

TOLERANCA MARKETING

Izdelava revije Kongres magazine, Conventa oglasi, PPT predstavitev, brošure, spletne pasice, 360° Mice Activation logotip, promocijski material.

PREDSTAVITEV KUHINJE

Priprava kuhinje za upodobitev v slikah in predstavitev končni stranki – dodajanje 3D elementov, teksturiranje, osvetljevanje  in 3D upodabljenje.

REVIJA NAŠA POT

Oblikovanje in postavitev mesečne revije območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič Naša pot.
Spletna stran: ooz-ljvic.si

KONCERTNI ODER

3D modeliranje vseh elementov (oder, instrumenti, luči in ozvočenje), priprava tekstur za vse elemente, osvetljevanje in končno upodabljanje.

TORBICA

3D modeliranje varnostne torbice z vsemi pripadajočimi elementi za nošenje okoli ramena ali kako drugače. Končna upodobitev je bila v več barvnih različicah.

ŠTUDENTSKA SOBA

3D modeliranje in priprava študentske sobe – 3D elementi, priprava tekstur, osvetljevanje sobe glede na sceno za končno upodabljanje in postavitev kamer.

PLAKATI IJS

Oblikovanje plakatov za konference in druge namembnosti. Postavitev elementov po dogovoru z avtorjem in določitev barvne podlage.

HOTEL PARK

Oblikovanje menija za bar hotela Park, ki se je uporabil kot nalepka na črni podlagi. Definicija tipografije in izris posameznih elementov.

LASTINA

Oblikovanje spletne strani in različnih tiskanih grafičnih oblik. Tiskovine, transparent, nalepke in druge grafične oblike za podjetje.

3D GALERIJA

3D oblikovanje galerije z vsemi pripadajočimi elementi, teksturami elementov, osvetljevanjem prostora in 3D upodobitvijo prostora.

MAJICE PRIMZL KILAN

Izdelava in potisk majice za zabavo po željah stranke. Izdelava logotipa glede na tematiko majice in oblikovanje ter postavitev ostalih elementov.

MAJICE

Oblikovanje in priprava grafike za ženske in moške majice z različnimi motivi ter potisk majic.
Facebook stran: Majice z motivi

MUZEJ KOLOVRAT

Predstavitev del obrambne linije na lokaciji Kolovrat, kot del slovenske zgodovine. Poskus poustvarjanja takratnih razmer z uporabo črno-bele tehnike.

3D SPRINTAJ

Oblikovanje logotipa za podjetje 3D Sprintaj, ki se je ukvarjalo s printanjem 3D objektov in izdelavo 3D printerja. Določitev ozadja za spletno stran in blog.

OBLIKOVANJE ELENA

Oblikovanje spletnih pasic za energetsko terapevtko Eleno Sofie Seničar. Postavitev elementov in priprava različnih formatov za splet.

TRIGLAV HOTEL

Oblikovanje spletnih pasic za hotel in gostilno Triglav. Postavitev elementov in priprava različnih formatov za spletno stran Siol.

ALMA PHOTOGRAPHY

Oblikovanje darilnega bona za fotografiranje. Priprava fotografij, določitev tipografije in postavitev vseh elementov. Izdelava štirih različnih primerov.

DOTERRA SLO

Oblikovanje različnih grafičnih oblik za Doterra predstavitve v Sloveniji. Oblikovanje brošure, letaka, FB prikazne slike in vabil.

50 SHOTS OF …

Končna montaža videa iz posnetih kadrov: združevanje posnetkov, dodajanje zvokov ter zvočnih učinkov in dodajanje napisov. Pomoč pri snemanju po navodilih.

KUPONI

Oblikovanje kuponov oziroma darilnih bonov glede na vsebino in dogovor s stranko. Določitev oblike kupona, priprava tipografije in postavitev elementov.

STENSKA ROŽA

Oblikovanje rože glede na želje naročnika, izbrana barva zelena v različnih odtenkih. Priprava grafike za tisk, tiskanje in polepitev na steno.

DOMAČI MOJSTER

Izdelava celostne grafične podobe podjetja in GCP knjige, postavitev spletne strani, priprava in urejanje besedil, priprava in potisk vseh tiskovin.

IZREZ PREDMETOV

Naročnik je poslal skenirane slike različnih predmetov, katerim smo odstranili ozadje in slike pripravili ter izvozili na transparentnem ozadju.