Predstavitev projekta Uči se in delaj enostavno v navidezni in obogateni resničnosti

Dogodek: Uči se in delaj enostavno v navidezni in obogateni resničnosti

Datum: 24.10.2022

Ura: 17.00

Spletna stran projekta: https://vrarproject.eu/

Obvezna registracija: TUKAJ

 

Vabimo vas, da se nam pridružite na spletnem seminarju »Uči se in delaj enostavno v navidezni in obogateni resničnosti«. V okviru seminarja bomo predstavili projekt VRAR, ki cilja v promocijo priložnosti, ki jih navidezna in obogatena resničnost ponujata na področju zaposlovanja. Spoznali bomo prve korake v ta še ne povsem raziskan, zanimiv in inovativen svet. Niša, ki potrebuje vedno več razvijalcev in specialistov.

Tematike seminarja bodo razdeljene na tri dele. V prvem delu bomo govorili kako vstopiti na trg dela na področju navidezne in obogatene resničnosti, kako pričeti s svojo kariero in katere poklicne možnosti obstajajo. V drugem delu bomo predstavili nekaj strojne in programske opreme, ki jih lahko uporabljate kot začetnik ali profesionalec. V tretjem delu, pa si bomo ogledali nekaj video predstavitev.

Spletni seminar se bo dogodil 24.10.2022 ob 17. uri. Prosimo, da se brezplačno registrirate na povezavi shorturl.at/kBDO2. Na dan dogodka boste na posredovan e-poštni naslov prejeli povezavo do seminarja.

Posted in NAŠI ZAPISI.