SPLETNO OBLIKOVANJE | SPLETNA STRAN & BLOG – SPLETNA VIZITKA – SPLETNO OBLIKOVANJE – SPLETNE PASICE – SOCIALNA OMREŽJA |

Spletna stran, spletna vizitka, spletne pasice, socialna omrežja in posamezni spletni elementi so prvi kontakt z vašo staro ali novo stranko. Na podlagi tega se večina odloči ali bo ostala in pridobila več informacij o vas ali pa bo stran zapustila brez posebnega vtisa. Zato je pomembno, da je grafika pripravljena na pravilen in zadovoljiv način, torej privlačno in priročno. Nikar ne podcenjujte vaših strank in njenega znanja. Ljudje smo vizualni tip človeka, zato večino stvari gledamo z očmi in jih tako ocenjujemo.

SPLETNA STRAN & BLOG

Izdelava privlačnih, odzivnih in priročnih spletnih strani za podjetja ali za domačo rabo. Spletna stran je prvi stik z vašo stranko na spletu, zato mora le-ta biti privlačna in pripravljena tako, da stranko na njej zadržite čim dlje. Spletna stran mora poleg privlačnega in ne predolgega besedila imeti še privlačno grafično podobo. Grafična podoba pa vsebuje slike, navigacijo, ikone, glavo in nogo strani, povezave in druge elemente. V celoti poskrbimo za vašo spletno stran, od zakupa domene, najema strežniškega prostora do oblikovanja spletne strani.

Ukvarjamo se tudi z odprtjem in oblikovanjem blogov. Blog je namenjen deljenju vsebine v izobraževalne, informativne, izkustvene in druge namene. Blog lahko deluje kot podpora vaši spletni strani ali pa kot samostojna enota. Zato pa mora biti privlačen in priročen, a kljub temu mora biti poudarek na besedilu.

Napišite vaše želje glede spletne strani ali bloga, mi pa vam pripravimo ponudbo ter oblikujemo spletno stran, ki se bo skladala z vašo celostno grafično podobo, kot tudi z njenim končnim namenom. Predno se lotimo oblikovanja spletne strani, vedno preučimo že izdelane grafične oblike, saj ne želimo odstopati od prvotne grafična oblike. Obenem pa svetujemo, v kolikor so potrebne, o novostih, ki bi jih bilo potrebno ali zaželeno napraviti.

IZDELAVA SPLETNE VIZITKE

Ne potrebujete prave spletne strani, ampak samo spletno vizitko? Potem smo mi pravi naslov, izdelamo vam predstavitveno spletno stran, ki bo privlačna in bo na omejen prostoru ponudila vse potrebne informacije za vaše stranke oziroma obiskovalce strani. Izdelava strani glede na vašo že izdelano celostno grafično podobo, saj želimo, da je tudi vizitka skladna z njo.

Vizitka mora biti preprosta, hitro berljiva in obenem privlačna. Ob obisku mora stranka v kratkem času pridobiti vse informacije, ki jih potrebuje glede vašega podjetja – ime podjetja, dejavnost, kratek opis, kontakt in še druge manjše podrobnosti. Pri spletni vizitki se moramo osredotočiti na podajanje hitrih in jasnih informacij.

Le s preprosto spletno vizitko lahko pridobite nove stranke. Preveč komplicirane strani niso privlačne in odženejo obiskovalca stran, najverjetneje k vaši konkurenci. Zato je nujno potrebno, da je vizitka dodelana in čim bolj minimalistična.

SPLETNO OBLIKOVANJE

Morda ne potrebujete celotne spletne strani, ampak samo posamezne elemente za spletno stran, vizitko ali portal. Izdelamo vam vse potrebne elemente, ki jih potrebujete, da opremite vašo spletno stran – navigacija, ikone, gumbi, slikovni material, slike za drsnik, sliko za glavo strani in druge elemente po željah.

Elemente izdelamo glede na stil vašega podjetja, zato vedno podrobno preučimo celostno grafično podobo in druge elemente. Ključno je, da se tudi pri izdelavi posameznih elementov držimo smernic vašega podjetja – tako v obliki, kot barvi.

Napišite vaše želje in potrebe, mi pa vam sestavimo ponudbo ter izdelamo vse potrebne spletne elemente, ki jih potrebujete. Glede na dogovor vse elemente pripravimo tudi v primerni velikosti in želenem formatu (JPG, PNG, GIF).

OBLIKOVANJE SPLETNIH PASIC

Poleg same spletne strani, vizitke ali posameznih spletnih elementov se na spletu potrebujejo tudi spletne pasice, ki pa so danes že v veliko različnih velikostih. Odvisno od posamezne strani in glede postavitev pasice na strani – glava, noga, stranski meni ali kje med vsebino.

Najprej pripravimo en format spletne pasice in tega dodelamo vse dokler niste z njim zadovoljni. Ko imamo enkrat potrjeno grafiko za pasico, se lotimo oblikovanja ostalih formatov. Tu pa so potreben večja ali le manjša prilagajanja, odvisno od velikosti spletne pasice in njene usmerjenosti – navpično ali horizontalno.

Ampak za nas to ne predstavlja nobene težave, pasice v celoti grafično oblikujemo in potem pripravimo za vse dogovorjene formate. Poleg dogovora o oblikovanju spletne pasice pa potrebujemo še zahteve spletne strani na kateri boste le-te objavili, kar pridobite pri lastniku imenovane spletne strani.

SOCIALNA OMREŽJA

V današnjem času, času digitalnih vsebin, socialna omrežja predstavlja eno izmed zelo pomembnih omrežij, kjer moramo biti prisotni. Saj smo s tem bolje videni in tudi lažje lahko dostopamo do svojih starih ali novih strank. Le dobro stoječa in oblikovalska socialna stran lahko privabi nove stranke. Zato je pomembno, da tega dela spleta ne zanemarite ter mu namenite dobršen del svojega časa.

Za vas oblikujemo grafiko (profilna slika, prikazana slika) za vsa socialna omrežja na katerih ste ali boste prisotni. Saj je to vaš prvi stik s stranko na socialnem omrežju, naj bo ta del privlačen in priročen. Na omejen prostoru mora podati ključne informacije glede vašega podjetja ali dejavnosti, ki jo opravljate. Le tako bodo strani sledili ali jo všečkali.

Poleg že omenjenih grafik za socialna omrežja, pa oblikujemo tudi drugo grafiko, ki se navadno uporablja znotraj objav. Ko imamo enkrat lepo pripravljeno socialno omrežje, nikakor ne smemo pozabiti na to, da so naše objave privlačne. Zato je potrebno nekaj časa nameniti tudi temu, da z objavami zadržimo stranke, da si preberejo vsebino in na podlagi tega odločijo za koriščenje vaše storitve ali nakup vašega izdelka.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetnega in unikatnega spletnega oblikovanja. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

FACTORY OF SOUND

Izdelava in priprava celotne grafike za organizacijo FoS, organizacija dogodkov z elektronsko glasbo.
Spletna stran: Factory of Sound

NA SVOJI ZEMLJI

Snemanje Tematskega pohoda Na svoji zemlji in priprava promocijskega videa, priprava logotipa v angleškem jeziku ter oblikovanje pasice.

MySOLFEGGIO

Urejanje spletne strani MySolfeggio – prevod, angleška stran, urejanje fotografij in besedil.
Spletna stran: MySolfeggio

TRIGLAV HOTEL

Oblikovanje spletnih pasic za hotel in gostilno Triglav. Postavitev elementov in priprava različnih formatov za spletno stran Siol.

TRAVEL-SLOVENIA

Izdelava celostne grafične podobe in spletne strani, skrb za celotno znamko, dodajanje vsebine, oglaševanje.
Spletna stran: travel-slovenia.si

TRAKOM

Oblikovanje spletnih pasic in priprava v različnih formatih. Postavitev elementov, priprava besedil in urejanje ter priprava slik.

GUIDE2MUSIC

Sodelovanje na projektu izdelave aplikacije na osnovi obogatene resničnosti Guide2Music.
Spletna stran: guide2music

LASTINA

Oblikovanje spletne strani in tiskanih grafičnih oblik. Tiskovine, transparent, nalepke in druge grafične oblike za podjetje.

OBLIKOVANJE ELENA

Oblikovanje spletnih pasic za energetsko terapevtko Eleno Sofie Seničar. Postavitev elementov in priprava različnih formatov za splet.

MARIBORSKA PRALN’CA

Mariborska praln’ca je hardtechno dogodek v Mariboru. Za imenovan dogodek smo pripravili različne grafične oblike glede na tematiko dogodkov.

DOMAČI MOJSTER

Izdelava celostne grafične podobe podjetja in GCP knjige, postavitev spletne strani, priprava in urejanje besedil, priprava in potisk vseh tiskovin.