GRAFIČNO OBLIKOVANJE | CGP – LOGOTIPI – TISKOVINE – TEKSTIL |

Imamo občutek za estetiko in ustvarjanje najrazličnejših zgodb, ki morajo na koncu podati informacijo o vašem podjetju. Vedno pa je pomemben prvi stik s stranko, zato se pri 3D Design Media vedno posvetimo vsaki stranki posebej, upoštevamo njene predloge in želje pri izdelavi grafične oblike. Ob tem pa poskušamo končni obliki vdihniti kreativno rešitev katero boste s ponosom odnesli v svet.

CELOSTNA GRAFIČNA PODOBA – CGP

Celostna grafična podoba ali vizualna predstavitev predstavlja identiteto podjetja oziroma prvi stik z vašimi strankami. Je najmočnejši del oblikovanja, ki privlači stranke. Z oblikovanjem celostne grafične podobe ustvarite blagovno znamko, izrazite vašo strategijo in poslanstvo podjetja.

Zaradi česar pa mora biti podoba vašega podjetja unikatna, edinstvena in hitro prepoznavna. Z dobro dodelano celostno podobo pridobite dodatno vrednost in prednost pred vašimi konkurenti. Pri oblikovanju celostne podobe se vedno posvetimo spoznavanju podjetja, da najbolje zaokrožimo zgodbo okoli njegovega bistva.

Celostna grafična podoba zavzema različne grafične oblike, ki so odvisne od vaše dejavnosti. Najpomembnejša in vedno prisotna oblika pa je logotip, ki mora biti prepoznaven, všečen ter preprost. Celotna podoba podjetja se nato zgradi okoli logotipa.

OBLIKOVANJE LOGOTIPOV

Logotip mora kot prvo predstavljati podjetje in njegovo dejavnost, zato se vedno posvetimo preučitvi podjetja in njegove dejavnosti. Biti mora enostaven, prepoznaven, preprost in všečen. Vsebovati mora čiste linije, brez nezaželenih kompliciranih oblik.

Logotip je znak ali simbol, s katerim se vaše stranke spoznajo. Gre za zaščitni znak podjetja in okoli njega se vrti celotna zgodba vašega podjetja. Zato mora sporočati kdo ste, kaj ste in s čim se ukvarjate. V prvi vrsti mora hitro in kvalitetno nagovoriti vaše stranke.

Pri izdelavi logotipa se definira tipografija, predstavitveni znak, velikost in barve. Vse to skupaj mora biti postavljeno v pravem razmerju ter privlačni postavitvi. Že sama barva je zelo pomemben element za prepoznavnost vašega podjetja, zato mora biti del končne zgodbe in izžarevati vas in vaše podjetje.

OBLIKOVANJE RAZLIČNIH TISKOVIN

Tiskovine obsegajo mnogo različnih grafičnih oblik, gre pa za vso grafično oblikovanje, ki je na koncu stiskano na papir ali drug podoben material. Pripravljena tiskovina mora biti dovršena, oblikovalsko inovativna, kakovostna in pregledna.

Tiskovine nudijo podporo oziroma so del oglaševalske kampanje vašega podjetja, zato opravljajo pomembno predstavitveno funkcijo. Saj v razširjeni verziji povedo celotno zgodbo vašega podjetja, torej opis vašega podjetja in dejavnosti. Dobra tiskovina prikaže vaš odnos do vaših strank.

Kljub temu, da v današnjem času vse pojavlja na spletu v virtualni obliki, je pomembno, da ne pozabimo tiskovin. Saj še vedno predstavljajo veliko vrednost, kot otipljiva oblika oglaševanja. Izdelamo letake, plakate, revije, brošure, vizitke, kupone, kataloge, časopise, jumbo plakate, zgibanke, vabila, čestitke, navadne & stenske nalepke, transparent in druge tiskovine.

OBLIKOVANJE ZA TEKSTIL

Tekstil prav tako predstavlja del grafičnega oblikovanja, ki pa se ga veliko podjetjih ne poslužuje. Ampak lahko tekstil, v obliki majice, kape, puloverja, kombenziona ali drugega oblačila, predstavlja idealno promocijo vašega podjetja. Bodisi, da sami nosite oblačilo ali pa ga podarite vašim strankam.

Ko enkrat delujete odlično in v dobro vaših strank, bodo le-te s ponosom oblekle tudi vašo majico ali drugi kos obleke. Tekstil lahko uporabite kot promocijo vašega podjetja ali za prenos informacij, slogana ali druge besedne zveze. V obliki tekstilnega oblikovanja še dodatno pripomorete k prepoznavnosti vašega podjetja.

Izdelujemo pa tudi druge grafične oblike za tekstil, naj bo to za humoren namen ali za fantovščino/dekliščino. Ali pa naj bo to vaša najljubša grafična oblika, katero oblikovano prenesemo na vašo novo majco, pulover ali kapo. Majice se dobra priložnost za smešne prigode ali pa jo lahko uporabite kot spomin.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetne in unikatne grafične oblike. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

KNJIGA VODITELJSTVO …

Oblikovanje naslovnice in zadnje strani (platnic) knjige, avtorja Andreja Mlinška. Oblikovanje in postavitev grafičnih elementov, izbor tipografije in več.

RADIO VOJŠČICA

Oblikovanje logotipa za radio Vojščica, izbira tipografije in priprava podporne grafike, ki prikazuje radio z mikrofonom ter signalom.

RAVE SOCIETY

Oblikovanje logotipa Rave Society, izbira tipografije in grafike ter priprava za tisk na majice in puloverje. Rave Society je projekt, ki združuje raverje.

KNJIGA KODA ŽIVLJENJA

Postavitev, prelom in oblikovanje knjige z naslovom Koda življenja, avtorja Andreja Mlinška.
Spletna stran: Adriatikus group založba

STARI KOZL

Oblikovanje logotipa za pivnico in gostilnico Stari kozl, preko različnih verzij logotipa do končne verzije. Izbira tipografije glede na tematiko.

OBDELAVA FOTOGRAFIJ

Obdelava različnih fotografij za objavo na spletni strani, izbris ozadja in dodajanje novega ozadja, dodajanje vijoličnega traku ter senčenje objektov.

ŽAJBLJEV POHOD

Grafično oblikovanje za vsakoletni Žajbljev pohod, Vojščica, ki ga organizira Športno kulturno turistično društvo Farjovca – logotip in druge grafične oblike.

FACTORY OF SOUND

Izdelava in priprava celotne grafike za organizacijo FoS, organizacija dogodkov z elektronsko glasbo.
Spletna stran: Factory of Sound

BRLOG

Izdelava logotipa za apartma Brlog, ki se nahaja na Gorenjskem. Izdelava logotipa v dveh barvnih različicah – črnobelega in barvnega

PULOVERJI

Oblikovanje in priprava grafike za ženske in moške puloverje, navadni ali s kapuco. Oblikovanje različnih motivov, samostojno ali glede na naročilo stranke.

NA SVOJI ZEMLJI

Snemanje Tematskega pohoda Na svoji zemlji in priprava promocijskega videa, priprava logotipa v angleškem jeziku ter oblikovanje pasice.

POHOD NA TRSTELJ

Grafično oblikovanje za tradicionalni jesenski pohod na Trstelj, Vojščica, ki ga organizira ŠKTD Farjovca in objava na portalu Travel-Slovenia

HARDCORE SLOVENIJA

Hardcore Slovenija je edicija Hardcore dogodkov v Sloveniji, za katere smo pripravili različne grafične oblike, ki se uporabljajo v vseh oblikah promocije.

IZREZ PREDMETOV

Naročnik je poslal skenirane slike različnih predmetov, katerim smo odstranili ozadje in slike pripravili ter izvozili na transparentnem ozadju.

YOGA HERO

Izdelava grafike za predstavitev različnih slojev materiala ter dodatne grafike. Pretvorba Yoga Hero logotipa iz slike v vektorsko obliko.

MARIBORSKA PRALN’CA

Mariborska praln’ca je hardtechno dogodek v Mariboru. Za imenovan dogodek smo pripravili različne grafične oblike glede na tematiko dogodkov.

ŠOLSKE MAJICE 2010/19

Izdelava in potisk šolskih majic z motivom na sprednji in zadnji strani, ureditev podpisov in priprava za tisk. Priprava grafike za potisk.

STENSKA ROŽA

Oblikovanje rože glede na želje naročnika, izbrana barva zelena v različnih odtenkih. Priprava grafike za tisk, tiskanje in polepitev na steno.

TOLERANCA MARKETING

Izdelava revije Kongres magazine, Conventa oglasi, PPT predstavitev, brošure, spletne pasice, 360° Mice Activation logotip, promocijski material.

GUIDE2MUSIC

Sodelovanje na projektu izdelave aplikacije na osnovi obogatene resničnosti Guide2Music.
Spletna stran: guide2music

TRAVEL-SLOVENIA

Izdelava celostne grafične podobe in spletne strani, skrb za celotno znamko, dodajanje vsebine, oglaševanje.
Spletna stran: travel-slovenia.si

TRAKOM

Oblikovanje spletnih pasic in priprava v različnih formatih. Postavitev elementov, priprava besedil in urejanje ter priprava slik.

PLAKATI IJS

Oblikovanje plakatov za konference in druge namembnosti. Postavitev elementov po dogovoru z avtorjem in določitev barvne podlage.

REVIJA NAŠA POT

Oblikovanje in postavitev mesečne revije območne obrtno-podjetniške zbornice Ljubljana Vič Naša pot.
Spletna stran: ooz-ljvic.si

ALMA PHOTOGRAPHY

Oblikovanje darilnega bona za fotografiranje. Priprava fotografij, določitev tipografije in postavitev vseh elementov. Izdelava štirih različnih primerov.

HOTEL PARK

Oblikovanje menija za bar hotela Park, ki se je uporabil kot nalepka na črni podlagi. Definicija tipografije in izris posameznih elementov.

LASTINA

Oblikovanje spletne strani in tiskanih grafičnih oblik. Tiskovine, transparent, nalepke in druge grafične oblike za podjetje.

DOTERRA SLO

Oblikovanje različnih grafičnih oblik za Doterra predstavitve v Sloveniji. Oblikovanje brošure, letaka, FB prikazne slike in vabil.

KUPONI

Oblikovanje kuponov oziroma darilnih bonov glede na vsebino in dogovor s stranko. Določitev oblike kupona, priprava tipografije in postavitev elementov.

MAJICE PRIMZL KILAN

Izdelava in potisk majice za zabavo. Izdelava logotipa glede na tematiko majice in oblikovanje ter postavitev ostalih elementov.

DOMAČI MOJSTER

Izdelava celostne grafične podobe podjetja in GCP knjige, postavitev spletne strani, priprava in urejanje besedil, priprava in potisk vseh tiskovin.

MAJICE

Oblikovanje in priprava grafike za ženske in moške majice z različnimi motivi ter potisk majic.
Facebook stran: Majice z motivi

3D SPRINTAJ

Oblikovanje logotipa za podjetje 3D Sprintaj, ki se je ukvarjalo s printanjem 3D objektov in izdelavo 3D printerja. Določitev ozadja za spletno stran in blog.

PLAKAT KOLOIDI

Oblikovanje plakata za Mednarodno konferenco o koloidih v hotelu Union, september 2018. Postavitev elementov in določitev barvne podlage.