ANIMACIJA | ANIMACIJA ZA VIDEO – PREDSTAVITVENA ANIMACIJA – ANIMACIJA PO MERI |

Animacija se v današnjem svetu uporablja že na veliko področjih, od reklam pa do filmske produkcije. Z animacijo lahko video postane veliko bolj zanimiv in privlačen za gledalce, pa naj gre za krajši video izsek ali celovečerni film. 3D modeli in animacija so primerni za obogatitev vseh video posnetkov.

ANIMACIJA ZA VIDEO

Potrebujete animacijo za video posnetek, reklamo, film ali drugi video material? Oblikujemo vam 3D model, ga oživimo (animiramo) in pripravimo za uporabo v Adobe After Effects ali kateri drugi program po dogovoru. Dodajte svojemu video posnetku dodatno vsebino, ki je drugače ne morete imeti.

Napišite vaše želje, predloge in končni cilj, mi pa vam bomo pripravili animacijo glede na vaše smernice. Obenem pa vam bomo svetovali kako animacijo še izboljšati ali kaj bi bilo dobro popraviti. S skupnim sodelovanjem pripravimo animacijo, ki jo boste z veseljem pokazali svojim strankam.

PREDSTAVITVENA ANIMACIJA

Imate nov izdelek, storitev ali drug element, ki še ni v popolni obliki, torej še ni prešel v fazo končnega izdelka, pa ga radi predstavili vaši publiki? Glede na vaše predloge, smernice in želje vam pripravimo predstavitveno animacijo. Na koncu vam jo izvozimo v želen format in v želeni resoluciji – za televizijo, splet ali drugi video predvajalnik.

Priprava predstavitvene animacije za izdelek (prikaz podrobnosti izdelka, prikaz delovanja in drugo), storitev (predstavitev vaše storitve) in drugi elementi glede na vaše želje in predloge. Prepustite nam celoten postopek, od modeliranja do končnega izdelka. Ob tem pa bomo upoštevali vaše želje in predloge.

ANIMACIJA PO MERI

Imate scenarij ali idejo, katero bi želeli spraviti v življenje. Glede na predloge vam pripravimo animacijo po meri. Od samega začetka procesa do konca – modeliranje, teksturiranje, osvetljevanje, animacija in upodabljanje. Animacijo ustvarimo glede na vaše želje in predloge ter glede na končni namen uporabe.

Pošljite nam vaše želje, mi pa vam bomo pripravili ponudbo, ki bo zavzemala celoten postopek produkcije do končne animacije. Izdelamo vam animacijo, katero boste z veseljem odnesli v svet in jo pokazali končnemu uporabniku.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetne in unikatne animacije. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

UNRESISTIBLE (dišava)

Izdelava 3D modelov – embalaža in flaška, animacija, render in priprava za Adobe Premiere.
Spletna stran: unresistible.com

OBOGATITEV PLAKATA

Izdelava aplikacije na osnovi obogatene resničnosti, s čimer smo obogatili 2D vsebino – plakat. S pomočjo aplikacije smo plakatu dodali štiri animacije.

OTROŠKA SOBA

Priprava in 3D modeliranje elementov za otroško sobo, priprava različnih tekstur, osvetljevanje prostora, priprava animacije in končno 3D upodabljanje.