3D MODELIRANJE | OBJEKTI – ARHITEKTURA – MODELIRANJE ZA AR & VR |

V okviru grafičnega oblikovanje se soočamo tudi z izzivi 3D oblikovanja, od majhnih preprostih objektov do velikih podrobnih objektov. Za vas lahko v 3D tehniki ustvarimo vaš logotip ali druge grafične elemente. Modeliranje prostorov, objektov, parkov ali večjih prostorov – vse od najmanjšega elementa do največjega. Modeliranje glede na dogovor, skico, načrt, tloris, sliko ali kako drugače. Izdelamo lahko tudi 3D objekte za 3D printanje ali za drugo uporabo. Končni obliko poskušamo vnesti čim več življenja in realnosti, zato je pomemben vsak najmanjši detajl.

3D OBJEKTI

Poustvarjanje najrazličnejših 3D objektov, vse do najmanjše podrobnosti, da objektu vdahne življenje in čim bolj realno podobo. 3D modeliranje logotipov, prototipov, posameznih izdelkov za predstavitev strankam, objekti za oglaševanje ali drugo uporabo.

Objekt poustvarimo glede na vaše želje, skice, slike ali drug material. Skupno definiramo celotno obliko objekta, ki ga potem izdelamo glede na dogovor. Izdelava po posameznih fazah, da bo kočni objekt ustrezal vašim željam.

Napišite vaše želje, mi pa bomo poustvarili objekt. 3D modeliranje lahko združimo z izdelavo aplikacije za pametne naprave z uporabo obogatene resničnosti, modeliranje za navidezno okolje ali modeliranje za končno 3D upodabljanje za uporabo na spletu, katalogu, reviji ali kje druge. Pomagamo vam v najboljši luči prikazati objekt namenjen vašim strankam.

ARHITEKTURNO MODELIRANJE

Poustvarjamo najraličnejše prostore – pisarne, dnevne sobe, kuhinja, otroška soba, spalnica in drugo (notranji prostori) ali parki, urbani prostor, soseske in drugo (zunanji prostori). Lahko pa poustvarimo celotne hiše, bloke, hotele ali druge objekte, ki jih potrebujete pri svojem delu. Vse skupaj pa potem umestimo glede na izbrano urbano področje.

Poustvarjanje objektov glede na načrte, tloris, skice, slike ali drugi material. Prostore v celoti tudi opremimo, teksturiramo in osvetlimo. Po željah pripravimo modele za 3D upodabljanje, obogateno resničnost, navidezno resničnost ali animacijo.

V sodelovanju z vami pripravmi celotno arhitekturno področje, pa naj bodo to notranji ali zunanji prostori. Po skupnem sestanku in dogovoru o izgledu vam v celoti pripravimo 3D okolje kot si ga želite, ki ga lahko potem nadaljnje predstavite svojim strankam.

MODELIRANJE ZA AR & VR

Kot že omenjeno za vas pripravimo najrazličnejše 3D objekte, stavbe in druge prostore za uporabo v navidezni resničnosti ali v aplikaciji z obogateno resničnost. Svojim strankam lahko ponudite nekaj več, ali obogateno vsebino ali potop v virtualno okolje.

Napišite vaše želje, mi pa vam bomo pripravili celotno ponudbo, vašim objektom pa lahko tudi vdahnemo življenje z animacijo. Odpiranje, zapiranje, premikanje, letenje, padec ali druge možnosti interaktivnosti na zahtevo.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetnega in unikatnega 3D modela. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

VIZUALIZACIJA HRVAŠKA

Vizualizacija treh vil ter okolice za potrebe oglaševanja s končnimi fotorealistični pogledi. Priprave več pogledov za boljšo predstavo.

VIZUALIZACIJA PODUTIK

Vizualizacija dveh objektov ter okolice za potrebe oglaševanja in priprava za končni pogled. Priprava fotorealističnih vizualizacij z različnimi pogledi.

VIZUALIZACIJA PARCELE

Vizualizacija parcele z dodatnimi elementi, za predstavitev možnosti gradnje. Priprava 3D hiše in okolice (škarpa, prostor za parkiranje, stopnice).

VIZUALIZACIJA NAPUŠČA

Vizualizacija nadstreška pred obstoječim gospodarskim objektom glede na 2D načrte, ki jih je poslala stranka. Študija postavitve konstrukcije nadstreška.

VIZUALIZACIJA NM

Projekt zavzema študijo postavitve elementov v kopalnici in toaletem prostoru v modernem stilu, kombinacija sivo-bele barve.

VIZUALIZACIJA DOMA

Projekt obsega vizualizacijo notranjih prostorov stanovanjske hiše – kabinet, otroška soba, jedilnica, kuhinja, spalnica, dnevna soba in hodnik.

VIZUALIZACIJA RADEČE

Projekt obsega vizualizacijo celotne hiše z okolico, študijo zunanjosti hiše z okolico glede na želje stranke, uporaba kot referenca za prenovo.

VIZUALIZACIJA SENICA

Projekt obsega vizualizacijo celotne hiše z okolico, študijo kombinacije fasade in lesenega dela zunanjosti. Spodnji del hiše prekrit z belo fasado, zgornji z lesom.

SMART&DIGITAL LAB

Vizualizacija Smart and Digital Laba za Tehnološki park Ljubljana. Projekt je obsegal vizualizacijo prostora znotraj objekta Tehnološkega parka.

VIZUALIZACIJA HIŠE

Projekt obsega vizualizacijo hiše, balkona in dvorišča pred hišo skupaj z nadstreškom. Končna priprava brošure z legendo materialov.

ŠKARPNIKI

Manjši projekt, kjer smo pripravili 3D okolje za preprosto predstavitev postavitve škarpnikov na dvorišču z vsemi pripadajočimi elementi.

MIK OKNA

3D modeliranje različnih vrst oken oziroma steklenih vrat za podjetje MIK Okna v okviru projekta izdelava sanjske hiše za predstavitev na Celjskem sejmu.

VIZUALIZACIJA OKOLICE

Projekt vizualizacije dvorišča okoli že obstoječe hiše in analiza nočne osvetlitve. 3D modeliranje, teksturiranje, postavitev elementov in 3D upodabljanje.

UNRESISTIBLE (dišava)

Izdelava 3D modelov – embalaža in flaška, animacija, render in priprava za Adobe Premiere.
Spletna stran: unresistible.com

3D GALERIJA

3D oblikovanje galerije z vsemi pripadajočimi elementi, teksturami elementov, osvetljevanjem prostora in 3D upodobitvijo prostora.

KONCERTNI ODER

3D modeliranje vseh elementov (oder, instrumenti, luči in ozvočenje), priprava tekstur za vse elemente, osvetljevanje in končno upodabljanje.

OBOGATITEV PLAKATA

Izdelava aplikacije na osnovi obogatene resničnosti, s čimer smo obogatili 2D vsebino – plakat. S pomočjo aplikacije smo plakatu dodali štiri animacije.

TORBICA

3D modeliranje varnostne torbice z vsemi pripadajočimi elementi za nošenje okoli ramena ali kako drugače. Končna upodobitev je bila v več barvnih različicah.

OTROŠKA SOBA

Priprava in 3D modeliranje elementov za otroško sobo, priprava različnih tekstur, osvetljevanje prostora, priprava animacije in končno 3D upodabljanje.

ŠTUDENTSKA SOBA

3D modeliranje in priprava študentske sobe – 3D elementi, priprava tekstur, osvetljevanje sobe glede na sceno za končno upodabljanje in postavitev kamer.

PREDSTAVITEV KUHINJE

Priprava kuhinje za upodobitev v slikah in predstavitev končni stranki – dodajanje 3D elementov, teksturiranje, osvetljevanje  in 3D upodabljenje.