VIDEO PRODUKCIJA | VIDEO MONTAŽA – PRIPRAVA PROMOCIJSKIH POSNETKOV

Video posnetek je vedno dobra ideja kako predstaviti idejo, izdelek, storitev ali kaj drugega. Je zelo uporabno oglaševalsko orodje, ki se danes lahko uporablja že na vse kanalih – od televizije pa vse do socialnih omrežij ali drugih spletnih kanalih. Z video posnetkom svojim idejam dajete zgodbo, ki jo lahko prikažete na veliko različnih načinov.

VIDEO MONTAŽA

Imate doma posnetke, pa bi jih želeli postaviti v neko zaključeno celoto, z neko končno zgodbo? Iz vaših video posnetkov, glede na vaše želje in predloge, kot tudi podano časovno zaporedje, ustvarimo privlačne video posnetke, ki jih boste z veseljem delili med svoje prijatelje in druge znance ali na spletu. Seveda pa lahko po predhodnem dogovoru video posnamemo tudi mi.

PRIPRAVA PROMOCIJSKIH POSNETKOV

Za vaše podjetje, storitev ali izdelek iz poslanih video posnetkov pripravimo promocijski video, ki bo v vsej svoji veličini predstavil vaš produkt. Po skupnem dogovoru vam lahko uredimo tudi celoten projekt, od začetnega načrtovanja do montaže in izdelave končnega promocijskega posnetka. Po skupnem dogovoru vam pripravimo celoten scenarij, določimo kadre in njihovo zaporedje, definiramo končni namen. Vse skupaj posnamemo in uredimo v zaključen promocijski video posnetek.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetnega in unikatnega videa. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

KAPELA BOŽJEGA GROBA

Izdelava predstavitvenega kratkega video posnetka kapele božjega groba v Kamniku, ki se nahaja znotraj Frančiškanskega samostana.

ČOKOLADNICA CUKRČEK

Priprava končnega video posnetka za čokoladnico Curkček, za Prešernove kroglice in čokolado s soljo.
Spletna stran: Čokoladnica Curček

NA SVOJI ZEMLJI

Snemanje Tematskega pohoda Na svoji zemlji in priprava promocijskega videa, priprava logotipa v angleškem jeziku ter oblikovanje pasice.

HARDCORE SLOVENIJA

Hardcore Slovenija je edicija Hardcore dogodkov v Sloveniji, za katere smo pripravili različne grafične oblike, ki se uporabljajo v vseh oblikah promocije.

MARIBORSKA PRALN’CA

Mariborska praln’ca je hardtechno dogodek v Mariboru. Za imenovan dogodek smo pripravili različne grafične oblike glede na tematiko dogodkov.

GUIDE2MUSIC

Sodelovanje na projektu izdelave aplikacije na osnovi obogatene resničnosti Guide2Music.
Spletna stran: guide2music

50 SHOTS OF …

Končna montaža videa iz posnetih kadrov: združevanje posnetkov, dodajanje zvokov ter zvočnih učinkov in dodajanje napisov. Pomoč pri snemanju po navodilih.