OBOGATENA RESNIČNOST | OBOGATITEV VSEBINE – OBOGATITEV IZDELKA – APLIKACIJE PO MERI |

Obogatena resničnost je tehnologija, ki nam z dodatno vsebino/informacijo nagradi oziroma obogati sliko resničnega sveta. Gre za postavljanje virtualne vsebine v resnični svet. Svoji vsebini lahko dodate sliko, animacijo, video, zvok, 3D model, povezavo na spletno stran ali drugo vsebino. Vašim tiskovinam, izdelkom, storitvam, … bomo vdahnili življenje ter jih oživili s kreativnimi vsebinami.

OBOGATITEV VSEBIN

Obogatena resničnost ponuja nešteto možnosti, kako lahko vaša vsebina, produkt ali storitev postane bolj zanimiva za vaše stranke. S pomočjo obogatene resničnosti lahko vaše tiskovine (letak, plakat, brošura, revija, transparent, …), majice, stensko nalepko, prtiček, tla, podlogo za miško, vizitko ali katero drugo vsebino spremenite v bolj zanimivo formo.

Stopite v svet interaktivnosti z aplikacijo, ki sloni na obogateni resničnosti. Možnosti, da svojo 2D vsebino izboljšate je neskončno. Dolgočasne in vsakdanje vsebine bodo kmalu postale še kako zanimive, vi pa boste lažje dosegli vaše cilje. Ponudite svojim strankam prav posebno uporabniško izkušnjo in oživite vašo vsebino. Z obogatitvijo vsebine lahko stopite iz sive sredine, postanete nekaj več ter izboljšate vaš pristop s korakom v prihodnost.

Napišite vaše želje, ki jih bomo skupaj pregledali, vam podali predloge in verjamemo, da bomo z medsebojnim sodelovanjem dosegli želeni cilj. Ponudite vašim strankam nekaj več na omejenem prostoru. Verjamemo, da bodo navdušene. Navdihnite jih z vašo inovativnostjo in stopite v neizogibno prihodnost.

OBOGATITEV VAŠEGA IZDELKA

Oživite vaš izdelek in strankam poleg užitka ob vašem izdelku ponudite nekaj več. Naj vaš izdelek postane zabaven, informativen, poučen ali kako drugače informativen. Obogatite ga z dodano vsebino in svojim strankam ponudite dodatno vrednost. S pomočjo aplikacije boste lahko komunicirali z vašo stranko.

Poleg užitka ob vašem izdelku, gre tudi za uporabniško izkušnjo, ki jo ob uporabi izkusijo vaše stranke. Ob tem pa si bodo vaš izdelek veliko hitreje in bolj nazorno zapomnili. Stopite v korak s prihodnostjo in se odrešite starodavnega načina.

Pišite nam, mi pa vam bomo pomagali. Osredotočili se bomo na vaše želje in ponudili najboljši končni izdelek z vsebino, ki je najbolj primerna za dosego vaših ciljev.

IZDELAVA APLIKACIJE PO MERI

Imate idejo za aplikacijo, pa ne veste kako jo izdelati. Pri 3D Design Media bomo vaše predloge in želje skrbno preučili in vam ponudili najboljšo rešitev za vaš izdelek ali storitev. Izdelamo vam aplikacijo z uporabniškim vmesnikom in uporabniško izkušnjo, ki bo vaše stranke naravnost navdušila.

Aplikacijo izdelamo z medsebojnim sodelovanjem do končnega izdelka na katerega boste ponosni in ga boste z veseljem ponesli v svet. Mi pa bomo dosegli naš cilj, vaše zadovoljstvo s končnim izdelkom. Saj se zavedamo, da morate biti zadovoljni tako vi, kot vaše stranke.

Napišite vaše predloge, želje in želen končni cilj, mi pa vam bomo sestavili ponudbo. Poskrbeli bomo za razvoj aplikacije in postavitev le-te na Google play in Applovo trgovino.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetne in unikatne obogatene vsebine. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

AR ŽIVALSKI VRT

Stopite skozi vrata v drugo dimenzijo in si oglejte povsem virtualni živalski vrt, z uporabo vaše mobilne naprave in s pomočjo obogatene resničnosti.

(digitalno) TIHOŽITJE

Izdelava 3D virtualnega tihožitja s pomočjo obogatene resničnosti, ki omogoča postavitev virtualnih elementov v realno okolje brez sledilnika.

FoS APLIKACIJA

Izdelava aplikacije za organizacijo Factory of Sound na osnovi obogatene resničnosti, z namenom obogatitve tiskanih vsebin ter promocije organizacije in dogodkov.

DRAGON LINES

Priprava interaktivne vizitke za turistično agencijo Dragon Lines. Priprava 3D modelov, animacije, grafike in končne aplikacije za prikaz na mobilnih napravah.

OBOGATITEV PLAKATA

Izdelava aplikacije na osnovi obogatene resničnosti, s čimer smo obogatili 2D vsebino – plakat. S pomočjo aplikacije smo plakatu dodali štiri animacije.

GUIDE2MUSIC

Sodelovanje na projektu izdelave aplikacije na osnovi obogatene resničnosti Guide2Music.
Spletna stran: guide2music