NAVIDEZNA RESNIČNOST | VR SPREHOD – VR PREDSTAVITEV – VR PO MERI

Navidezna resničnost je tehnologija, ki v naša življenja prihaja z visoko hitrostjo in omogoča popolnoma nov pogled na razvoj virtualnega okolja. Gre za računalniško simulacijo, računalniško generirano informacijo, ki vključuje simulacijo in interaktivnost v realnem času in vpliva na naše čutne kanale – pogled, dotik, zvok, vonj, okus in še kaj. Tehnologija, ki omogoča potopitev v virtualno okolje preko katerega pridobimo najrazličnejše informacije. S pomočjo navidezne resničnosti se nismo več le pasivno opazovalec, ampak smo aktivno vključeni v poustvarjeno okolje.

SPREHOD SKOZI VIRTUALNO OKOLJE

Navidezna resničnost nam omogoča potopitev v poustvarjeno 3D interaktivno virtualno okolje. V času naše potopitve lahko ustvarjamo lastne zgodbe – s premikanjem predmetov, menjavo barv ali tekstur, osvetljevanjem in zatemnjevanjem okolja, sprehod in ogled okolja ter še veliko več v realnem času.

Vaše načrte, tlorise, skice, slike in drug material spremenimo v prečudovito 3D okolje skozi katerega se bodo lahko vaše stranke sprehodile in občudovale končni produkt. S čimer jim boste omogočili boljši vpogled v to kar ponujate, obenem pa bodo lahko v živo videli nekaj kar še ne obstaja. Povečajte jim željo po izboljšani prihodnosti.

Nudimo poustvarjanje hiš, pisarn, blokov, posameznih prostorov, skladišč in drugih arhitekturnih rešitev, ki bo vsekakor dodana vrednost za vašo storitev in podjetje. Pokažite svojim kupcem, da jih cenite in jim ponudite nekaj več. Postavite jih v njihovo sanjsko okolje, postavite jih v njihovo prihodnost, da si bodo lažje predstavljali kako čudovita bo.

SEJEMSKA PREDSTAVITEV Z NAVIDEZNO RESNIČNOSTJO

Virtualna resničnost na sejmih je vsekakor dodana vrednost pri predstavitvi vašega podjetja, pa naj bo to izdelek, storitev ali le zabava za obiskovalce. Na ta način se vas bodo veliko bolje zapomnili, obenem pa bodo s sejma odšli z lepimi spomini. Ali je kaj bolj pomembno od zadovoljne stranke?

Skupaj z vami, glede na želje in predloge, poustvarimo 3D okolje skozi katerega se bodo lahko vaše stranke sprehodile. Ponudite jim najboljšo uporabniško storitev in predstavitev vašega izdelka ali storitve, naj ne bo le nemi opazovalec, naj bo sodelujoči pri ustvarjanju zgodbe vašega podjetja.

Napišite vaše želje in predloge, mi pa vam bomo podali ponudbo in skupaj z vami poustarili nekaj novega in privlačnega. Izstopite iz vrste ponudnikov ter vstopite v prihodnost digitalne dobe. Sejemska predstavitev z virtualno resničnostjo ponuja neskočno možnosti kako pritegniti obiskovalce, da se odločijo za nakup pri vas.

NAVIDEZNA RESNIČNOST PO VAŠI MERI

Poleg že omenjenih možnosti, ki jih ponuja navidezna resničnost, vam ponujamo možnost, da z medsebojnim sodelovanjem pripravimo okolje, ki bo najbolje ustrezalo vašemu podjetju, vašim ciljem in željam. Aplikacijo pa boste lahko uporabili kjer jo boste potrebovali in z njo navduševali vaše stranke.

Postanite prepoznavni kot podjetje, ki je sprejelo odločilen korak v prihodnost in svojim strankam ponudilo najboljšo uporabniško izkušnjo. Ne oklepajte se starih načinov promoviranja vašega podjetja, čas za spremembe je sedaj in to vam mi ponujamo, v obliki navidezne resničnosti, ki vam ponuja neskočne možnosti razvoja.

Navidezna resničnost je vaša prihodnost – korak, ki lahko izboljša delovanje vašega podjetja in vašim strankam izboljša izkušnjo.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetnega in unikatnega virtualnega okolja. Poustvarjanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<