FOTOGRAFIJA | LOKACIJE – IZDELKI – FOTOGRAFIJA ZA TISKOVINE |

Fotografija nas danes spremlja že na vsakem koraku, saj nam mobilne naprave omogočajo zajemati vse trenutke v dnevu. A žal niso vse fotografije primerne tudi za uporabo v oglaševanju ali predstavitvi izdelka ali drugega produkta. Tu pa vstopimo mi, poskrbimo za kvalitetne in privlačne fotografije za uporabo v različnih medijih – tiskovine ali splet.

LOKACIJE

Potrebujete fotografijo neke določene lokacije v Sloveniji, pa nimate časa ali znanja, da bi jo naredili. Mi vam pri tem pomagamo. Fotografiranje najrazličnejših lokacij glede na dogovor – podnevi ali ponoči. Fotografiramo glede na končen cilj uporabe.

Fotografiranje lokacij za koledarje, revije, brošure, plakate, postere in druge tiskovine, kot tudi za spletne galerije, portale in druge spletne kanale. Fotografijo vam tudi primerno obdelamo in pripravimo za objavo glede na zahteve medija.

IZDELKI

Imate izdelek ali kateri drugi predmet, ki ga želite pokazati svojim strankam ali drugi publiki. Kontaktirajte nas, mi pa bomo vse uredili. Od fotografiranja do končne priprave fotografij za objavo v želenem mediju.

Profesionalno in kvalitetno fotografiranje izdelkov za oglaševanje ali drugo rabo. Zadeve se lotimo natančno, saj želimo kvalitetne in privlačne fotografije. Vaše zadovoljstvo je na prvem mestu, zato se vedno potrudimo po najboljših močeh.

FOTOGRAFIJA ZA TISKOVINE

Želite fotografijo za objavo v reviji, letaku, posterju ali na drugi tiskovini, pa ne najdete primerne. Ne skrbite, tudi to uredimo za vas. Da pa je storitev kompletna vam tudi oblikujemo tiskovino in vstavimo fotografijo glede na predhodni dogovor.

Od oblikovanja, fotografiranja do končnega izdelka. Uredimo celotno fotografiranje, najdemo tudi statiste v kolikor jih sami nimate. Do dela vedno pristopimo profesionalno, saj je naš cilj kvaliteten in privlačen končni izdelek.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetne in unikatne fotografije. Fotografiranje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

MUZEJ KOLOVRAT

Predstavitev del obrambne linije na lokaciji Kolovrat, kot del slovenske zgodovine. Poskus poustvarjanja takratnih razmer z uporabo črno-bele tehnike.

TRAVEL-SLOVENIA

Izdelava celostne grafične podobe in spletne strani, skrb za celotno znamko, dodajanje vsebine, oglaševanj.
Spletna stran: travel-slovenia.si