OBOGATENA RESNIČNOST

– SVET OBOGATITVE IN INTERAKTIVNOSTI –

Za vas izdelamo aplikacijo na osnovi obogatene resničnosti, ki bo obogatila vaš produkt in svet vaših strank. Naj vaše stranke doživijo povsem novo uporabniško izkušnjo z obogatitvijo vaših vsebin.

>>> več

NAVIDEZNA RESNIČNOST

– POTOPITE SE V VIRTUALNO OKOLJE –

Glede na vaše načrte/skice/slike pripravimo virtualno okolje skozi katerega se lahko sprehodite in si ga ogledate kako bi le-ta izgledal v resničnem svetu. Stopite v korak s prihodnostjo.

>>> več

- OBOGATITE VAŠO VSEBINO -

GRAFIČNO OBLIKOVANJE

– SVETU DAJEMO OBLIKO –

Za vas kvalitetno in strokovno oblikujemo najrazličnejše grafične oblike – od celostne grafične podobe, logotipa do posameznih grafičnih oblik. Od prve pike do estetske končne grafične oblike.

>>> več

3D MODELIRANJE

– PREDMETOM DAJEMO OBLIKO –

Za vas izdelamo najrazličnejše 3D modele glede na vaše želje. Naj vaša 2D skica, slika ali načrt dobi pravo obliko, in s tem končno želeno podobo. Izdelujemo tudi modele za 3D printanje.

>>> več

3D UPODABLJANJE

– UPODABLJANJE PROSTOROV ALI IZDELKOV –

Za vas izdelamo 3D upodobitve za prikaz končnega okolja ali izdelka. Slike lahko potem uporabite na različne načine, preko katerih lahko dosežete končno stranko in ji ponudite natančen vpogled.

>>> več

ANIMACIJA

– PREDMETOM DAJEMO ŽIVLJENJE –

Glede na podan scenarij vam izdelamo animacijo za vaš izdelek, storitev ali dogodek. Skupaj z vami bomo izdelali izdelek, ki bo v celoti predstavljal tisto kar želite in boste nanj ponosni.

>>> več

SPLETNO OBLIKOVANJE

– OBLIKOVANJE ZA SPLET –

Pri spletu ne gre samo za oblikovanje spletne strani, ampak tudi za druge grafične oblike, kot so ikone, navigacija, slike, gumbi in drugi grafični elementi. Izdelamo vam privlačno spletno stran.

>>> več

VIDEO PRODUKCIJA

– POSNETKOM DAJEMO ZGODBO –

Imate video material, pa ne veste kako bi ga združili v neko dobro in zaključeno enoto. Mi vam pri tem pomagamo in svetujemo. Izdelamo končni video, ki vključuje celoten proces montaže in priprave.

>>> več

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetne in unikatne grafične oblike. Oblikovanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122