3D UPODABLJANJE | UPODABLJANJE OBJEKTOV – UPODABLJANJE ANIMACIJ – UPODABLJANJE OKOLJA |

Glede na potrebe, ali v okviru izdelave 3D objekta oziroma animacije, poskrbimo tudi za končno upodobitev v želenem formatu in resoluciji. Upodabljamo tudi že pripravljenih dokumentov, v kolikor vaš računalnik ni primeren za takšno nalogo. Poskrbimo še za osvetljevanje in druge podrobnosti v kolikor je potrebno. Poskrbimo za celotno storitev od 3D modeliranje, animacije do končnega formata ali samo za upodabljanje glede na pripravljen dokument.

3D UPODABLJANJE OBJEKTOV

Za vas izdelamo želeni objekt glede na vaše želje, načrte, tloris, sliko, skico ali drugi material. Objekt/e primerno teksturiramo in pripravmo za končno upodabljanje. Po pripravi enega ali več objektov poskrbimo za 3D upodabljanje.

Poleg teksturiranja objekt po potrebi primerno osvetlimo in osenčimo, da pridobi želeno končno obliko. Upodobitev je odvisna glede da končno uporabo – spletna stran, katalog, revija, predstavitev izdelka ali uporaba za druge namene. Po skupnem dogovoru določimo kako naj končna slika izgleda.

Lahko pa samo poskrbimo za upodobitev vašega izdelka v kolikor vas računalnik tega ni zmožen narediti. Vi nam pošljete datoteko v dogovorjenem formatu, mi pa vam jo pripravimo za končno uporabo. Po potrebi poskrbimo tudi za osvetlitev, v kolikor tega že niste storili sami. Končni format 3D upodobitve je lahko JPG, PNG, BMP, TIFF ali format za QuickTime – BMP, slika, JPEG, Photoshop, PNG ali format po dogovoru v želeni resoluciji.

UPODABLJANJE ANIMACIJE

Poleg priprave 3D modelov ali celotnega okolja oziroma priprave animacije glede na podan scenarij, vam na koncu celotno animacijo izovzimo v dogovorjenem formatu za prikazovanje na video predvajalniku. Končni format upodobitve animacije je AVI ali QuickTime Movie.

Lahko pa nam animacijo v dogovorjenem formatu, mi pa vam jo pripravimo za končno uporabimo oziroma upodobimo in izvozimo v dogovorjen format v želeni resoluciji. V kolikor vas računalnik ni dovolj močen za izgradnjo video zapisa, vam le-tega pripravimo mi glede na vaše želje. Obenem pa lahko naredimo tudi manjše popravke v kolikor so potrebni.

Pošljite vaše povpraševanje in pripravili vam bomo ugodno ponudbo za upodobitev krajših ali daljših animacij. Čas upodabljanja je glede na težo dokumenta in dolžino animacije. Konkretno ponudbo vam pripravimo po prejetem končnem dokumentu oziroma že v sklopu priprave animacije.

UPODABLJANJE OKOLJA

Izdelamo lahko celotno okolje glede na vaše želje ali načrte – notranje ali zunanje prostore, na koncu pa vam vse skupaj upodobimo glede na dogovor. Pripravimo lahko več različnih slik, glede na pogled, v želenem formatu in resoluciji. Lahko pa se pripravi tudi animacija ter na koncu vse skupaj izvozi v skupnem video posnetku.

Okolje upodobimo iz vseh dogovorjenih kotov, pri tem lahko poglede pripravimo mi sami ali pa to uredite vi že pred pošiljanjem dokumenta. V kolikor imate željo uredimo tudi osvetljevanje prostorov glede na potrebe in želen čas dneva – dan ali noč.

Pošljite vaše povpraševanje in pripravili vam bodo ugodno ponudbo. Upodabljanje manjših okolij ali celotnih sosek, parkov in drugih prostorov. Čas upodabljanja je glede na težo dokumenta in zahteve končnega formata. Ponudbo vam sestavimo po pregledu končnega dokumenta oziroma že v sklopu izdelave okolja.

 

Sporočite nam vaše želje, mi pa bomo ustvarili privlačno zgodbo! Le še korak vas loči od kvalitetne in unikatne 3D upodobitve. Upodabljanje s kreativnostjo in norimi idejami. Pišite nam in si zagotovite celostno storitev.

E-pošta: 3ddesignmedia@gmail.com | M: 040 418 122

>>>>> NAŠE DOSEDANJE DELO <<<<<

VIZUALIZACIJA HRVAŠKA

Vizualizacija treh vil ter okolice za potrebe oglaševanja s končnimi fotorealistični pogledi. Priprave več pogledov za boljšo predstavo.

VIZUALIZACIJA PODUTIK

Vizualizacija dveh objektov ter okolice za potrebe oglaševanja in priprava za končni pogled. Priprava fotorealističnih vizualizacij z različnimi pogledi.

VIZUALIZACIJA PARCELE

Vizualizacija parcele z dodatnimi elementi, za predstavitev možnosti gradnje. Priprava 3D hiše in okolice (škarpa, prostor za parkiranje, stopnice).

VIZUALIZACIJA NAPUŠČA

Vizualizacija nadstreška pred obstoječim gospodarskim objektom glede na 2D načrte, ki jih je poslala stranka. Študija postavitve konstrukcije nadstreška.

VIZUALIZACIJA NM

Projekt zavzema študijo postavitve elementov v kopalnici in toaletem prostoru v modernem stilu, kombinacija sivo-bele barve.

VIZUALIZACIJA DOMA

Projekt obsega vizualizacijo notranjih prostorov stanovanjske hiše – kabinet, otroška soba, jedilnica, kuhinja, spalnica, dnevna soba in hodnik.

VIZUALIZACIJA RADEČE

Projekt obsega vizualizacijo celotne hiše z okolico, študijo zunanjosti hiše z okolico glede na želje stranke, uporaba kot referenca za prenovo.

VIZUALIZACIJA SENICA

Projekt obsega vizualizacijo celotne hiše z okolico, študijo kombinacije fasade in lesenega dela zunanjosti. Spodnji del hiše prekrit z belo fasado, zgornji z lesom.

SMART&DIGITAL LAB

Vizualizacija Smart and Digital Laba za Tehnološki park Ljubljana. Projekt je obsegal vizualizacijo prostora znotraj objekta Tehnološkega parka.

VIZUALIZACIJA HIŠE

Projekt obsega vizualizacijo hiše, balkona in dvorišča pred hišo skupaj z nadstreškom. Končna priprava brošure z legendo materialov.

ŠKARPNIKI

Manjši projekt, kjer smo pripravili 3D okolje za preprosto predstavitev postavitve škarpnikov na dvorišču z vsemi pripadajočimi elementi.

VIZUALIZACIJA OKOLICE

Projekt vizualizacije dvorišča okoli že obstoječe hiše in analiza nočne osvetlitve. 3D modeliranje, teksturiranje, postavitev elementov in 3D upodabljanje.

TORBICA

3D modeliranje varnostne torbice z vsemi pripadajočimi elementi za nošenje okoli ramena ali kako drugače. Končna upodobitev je bila v več barvnih različicah.

3D GALERIJA

3D oblikovanje galerije z vsemi pripadajočimi elementi, teksturami elementov, osvetljevanjem prostora in 3D upodobitvijo prostora.

KONCERTNI ODER

3D modeliranje vseh elementov (oder, instrumenti, luči in ozvočenje), priprava tekstur za vse elemente, osvetljevanje in končno upodabljanje.

PREDSTAVITEV KUHINJE

Priprava kuhinje za upodobitev v slikah in predstavitev končni stranki – dodajanje 3D elementov, teksturiranje, osvetljevanje  in 3D upodabljenje.

ŠTUDENTSKA SOBA

3D modeliranje in priprava študentske sobe – 3D elementi, priprava tekstur, osvetljevanje sobe glede na sceno za končno upodabljanje in postavitev kamer.

OTROŠKA SOBA

Priprava in 3D modeliranje elementov za otroško sobo, priprava različnih tekstur, osvetljevanje prostora, priprava animacije in končno 3D upodabljanje.